Aksaray Tava Nasıl Yapılır?





AKSARAY TAVA YAPILIŞI

 750 gr kuzu arka kol 

2 kabuğu soyulmuş diri domates

 5-6 sivri biber 

 2 kuru soğan 

 2 sarımsak 

 tuz 

 karabiber ( bir parça kuyruk yağı , ben katmadım ) 


Bütün malzemeleri  harmanlayıp , güveç tepsimize koyuyoruz  Önce yağlı kağıtla , ardından alüminyum folyoyla kapatıp, 200 derecede 1 - 1,5 saat pişiriyoruz.

 Afiyet olsun     
 ANASAYFA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DEV FİRMA AKSARAY'A GELİYOR.

BAKANIMIZ AKSARAY'A GELİYOR

Öğrencilere yaz tatilinde 4 bin 800 TL ödenecek!

Milli Savunma Bakanlığı 60 KPSS Puanıyla 1515 İşçi Alım İlanı Yayımladı

AKSARAY VİLAYETİ 29 YAŞINDA

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına Başvuruda Bulunanlara Önemli DUYURU