Aksaray Tava Nasıl Yapılır?





AKSARAY TAVA YAPILIŞI

 750 gr kuzu arka kol 

2 kabuğu soyulmuş diri domates

 5-6 sivri biber 

 2 kuru soğan 

 2 sarımsak 

 tuz 

 karabiber ( bir parça kuyruk yağı , ben katmadım ) 


Bütün malzemeleri  harmanlayıp , güveç tepsimize koyuyoruz  Önce yağlı kağıtla , ardından alüminyum folyoyla kapatıp, 200 derecede 1 - 1,5 saat pişiriyoruz.

 Afiyet olsun     
 ANASAYFA

Bu blogdaki popüler yayınlar

İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul Mezunu bin 781 Şoför Alınacak

Galatasaray - Lokomotiv Moskova Maçını Türk Kanalı Şifresiz Veriyor

Türkiye Belediyeler Birliği ( TBB ) KPSS 60 Puan İle Memur Alımı İlanı Yayımladı!

YENİ AKSARAY HASTANESİ İŞ BAŞVURUSU

İŞKUR Aracılığı ile 321 Hasta Kabul Kayıt ve Danışmanı Personeli Alınıyor!

TYP ile 80 bin personel alımı başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı Zabıt Katibi Alımı İçin İlan Yayımladı!

Vodafone video pass nasıl iptal edilir - iptal etme