Pazartesi, Ocak 29, 2018

AKSARAYSPOR TARİH YAZIYOR

 
AKSARAYSPOR'A RAKİP DAYANMIYOR

Aksarayspor ilk devreyi bazı eksiklikleri bulunmasına rağmen LİDER olarak kapattı. Tecrübeli teknik direktör Ufuk hocanın nokta atışı transferleriyle alınan Kone ve Samet göz dolduruyor. Stoporimiz Kone defansta adeta etten duvar örerek İbrahim Konuksever ile kaleyi gollere karşı kapatıyor. Samet'te yine aynı şekilde azmi ile göz dolduruyor. Çıktığı 3 maçta 2 gol atan Samet, ilk gölünü Nevşehirspor'a attı. Belkide bu göl bizi Şampiyon yapacak goldü bundan dolayı Aksaray, şimdiden Sameti gönlüne bastı. Bizde Kone ve Samet'e yeni takımı Aksarayspor'da başarılar dileriz.  
Aksarayspor, sezona kötü başlaması a rağmen arka arkaya gelen galibiyetlerle Liderliğini sürdürüyor. Temsilcimiz Aksarayspor, ikinci yarının ilk maçında Nevşehir deplasmanında 1-1 berabere kalarak zorlu bir deplasmanı başarılı bir şekilde atlattı. Ardı ardına iki Adana ekibiyle oynayan Aksarayspor, kendi evinde kendi seyircisi önünde Adana Bşb. Sporu 3-0 lık net bir skorla geçti. Geçtigimiz haftada Adana ekiplerinden Ceyhanspor'la deplasmanda karşılaştı. Ceyhanspor'u ilk yarının son dakikalarında ve 90+1 de attığı gollerle 2-0 yendi. Temsilcimiz Aksarayspor'a rakip dayanmıyor.  
Bu hafta bay geçecek olan temsilcimizin bundan sonraki fikstüründe zorlanacağı tek maç kaldı. O da Yozgatspor 1959 FK maçı, Temsilcimiz Aksarayspor, Yozgat'ta Yozgatspor'la karşılaşacak. Yozgat maçından önce birçok maçı olmasına rağmen Aksarayspor, gözleri bu maça çevirdi. Lider olan Aksarayspor'u 38 puanla Nevşehirspor ve bir maç eksiği bulunan Yozgatspor 35 puanla takip ediyor. Puan durumu şöyle:
Not: Nevsehirspor'un maçı yarıda kaldığı için 3 puanı şuan ekli değil ama 3 puan tff kararından sonra eklenecek.

Kaynak: www.aksaraynerede.blogspot.com

İzinsiz Kopyalanamaz ve Çoğaltılamaz©

    ANASAYFA

0 yorum: