Pazartesi, Şubat 05, 2018

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri 2018



Kadın için Sevgililer Günü hediyeleri

Kadınlar için Sevgililer Günü hediyesi almak, seçeneklerin çokluğu nedeniyle oldukça kolay. kitap, sanat, kültür,film, müzik,oyun,kırtasiye, hobi ve kişisel eşya ürünleri içerisinde pek çok hediye seçeneği yer alıyor. Kişisel bir şey almak isterseniz aşkın rengini taşıyan kırmızı bir seyahat çantası ya da sportif tarz bir omuz çantası alabilirsiniz. Ajanda ve şık kalemlerden oluşan bir set ya da anahtarlık, takı ve küçük objeleri saklayabileceği bir kutu da alabilirsiniz. Orijinal tasarımlı ahşap resim çerçeveleri, deri kitap ayraçları, seni seviyorum yazılı magnetleri, temalı müzik kutuları ve kırmızı metal kitap dayanakları da hoş hediyeler arasına giriyor. Burçlara düşkün bir sevgiliniz varsa burç detaylı bileklik veya küpe ya da kilim desenli kolye almayı düşünebilirsiniz. Tealight mumluklar, el yapımı meyve aromalı mumlar, fularlar, plaj elbiseleri, gümüş ve deri özellikli aksesuar seti gibi pek çok alternatif  bayan için Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yer alıyor.



Erkek için Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü hediyesi erkek için alınacaksa  teknoloji ve müzik düşkünü erkeklere özel birçok hediye seçeneği bulunuyor. PlayStation oyun konsolu, ahşap maket kiti, multikopter seti ve özel model araba maketleri sevgilinize iyi bir hediye olabilir.
;Erkekler için Sevgililer Günü hediyesiseçenekleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Laptop sırt çantası, kitap okuma ışığı, ajanda ve dolmakalem seti, şık tasarımlı deri tavla, spor çantası, paten ya da basket topu da alternatif hediyeler arasında yer alıyor. Biraz daha romantik bir hediye olsun derseniz, ahşap tasarımlı müzik kutusu ve su küresi, resim çerçevesi ya da özel temalı figürler almayı düşünebilirsiniz. Bunların yanı sıra Batman ve Superman tişörtler, tekerlekli seyahat çantası, klasik deri cüzdan ve roller kalem seti ya da vintage cüzdan alabilirsiniz.


Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Kendinizden bir şeyler katarak vereceğiniz hediyeler, sevgilinizi daha mutlu edebilir. Bu yüzden Sevgililer Günü hediye fikirleri konusunda yaratıcı olmayı deneyebilirsiniz. Küçük ve anlamlı armağanlar seçip hepsini bir kutu içinde ve hoş bir konseptle hediye edebilirsiniz. Mesela, bir aşk romanı ile aşk filmini, aşk temalı müzik kutusu ve kişisel bir hediyeyle birlikte verebilirsiniz. Aşkı simgeleyen masa ya da duvar aksesuarları, aşk şarkıları içeren albümler, sevgilinizin fotoğrafını koyduğunuz resim çerçevesi gibi alternatifleri de düşünebilirsiniz. Sevgiliniz dansı, müziği ve eğlenceyi seviyorsa bluetooth ve hoparlörlü karaoke mikrofonu hediye edebilirsiniz. Dostlarınızla karaoke geceleri düzenleyebilirsiniz. Birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan oluşan bir albüm, mini çanta, kartlık ve anahtarlıktan oluşan deri hediye seti, gümüş kravat iğnesi veya hoş tasarımlı gözlük kutusu gibi hediyeler de alabilirsiniz. Bu yıl da  birbirinden farklı hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü'nü aşkla geçirmeniz dileğiyle. Sevgililer Gününüz kutlu olsun.

0 yorum: