Pazartesi, Mart 12, 2018

10.000 POLİS ALIMI BAŞVURULAR BAŞLADI

 

  BAŞVURU ve SINAV TARİHLERİ

İnternet Üzerinden Ön Başvuru Tarihleri:  

A)    POMEM sınavına internet üzerinden ön başvurular,12 Mart (dahil)-23 Mart (dahil) 2018 tarihleri arasında saat:17:00’a kadar www.pa.edu.tr adresi üzerinden adayın e-Devlet kapısı şifresi ile giriş yapmak suretiyle ve ilgili alanların aday tarafından gerekli bilgileri doldurması şeklinde yapılacaktır.

 B)    e-Devlet kapısı şifresi, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğin (nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet, avukat kimlik kartı, mavi kart, ikamet tezkeresi) ibraz edilerek yurt içinde PTT merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden alınabilir.

 C)    e-Devlet kapısı şifresi yurt dışında elçilik ve konsolosluklardan temin edilebilir. Bağlı bulunulan dış temsilciliklerden konuyla ilgili detaylı bilgi alınabilir.  
UYARI: e-Devlet kapısı şifresi ile internet ortamında başvuru esnasında ilgili haneler doldurularak başvuru işlemi sonuçlandırılacaktır. İnternet ortamında başvurular belirtilen tarihler arasında yapılacaktır. Posta yolu ile veya başvuru tarihi geçtikten sonra yapılan başvurular kabul edilmez. Daha fazla detay ve kılavuz için aşağıdaki butona tıklayınız.        
      KAYNAK: www.pa.edu.tr

0 yorum: