Pazar, Mayıs 20, 2018

Silahlı Silahsız 3 Bin 858 Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İlan Yayımlandı (Tecrübe Şartı Yok)



İşkur üzerinden yayımlanan Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına ilişkin kadro detaylar şöyle, Güvenlik Görevlisi (Genel) pozisyonu için 3716 alım ilanı yayımlanırken Güvenlik Görevlisi Silahlı pozisyonu için 102 personel alım ilanı bulunuyor. Silahsız Güvenlik Görevlisi alımı için ise 40 personel alım ilanı yer alıyor. 
Söz konusu bu Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına en az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabilecekleri kadrolar yer alıyor. 


BAŞVURU KOŞULLARI
Silahlı veya Silahsız Güvenlik Görevlisi alımı için yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların bazı koşullara haiz olmaları gerekiyor. Söz konusu bu koşulları siz okuyucularımıza ana hatlarıyla aktarıyoruz. 
Türk vatandaşı olmak, Firma tarafından talep edilen eğitim seviyesinden mezun olmak (çoğu firma en az lise mezunu alım yapıyor), Talep edilen yaş aralığında olmak, Seyahat engeli olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, (askerliğini yapmış olmak, Vardiyalı çalışmasına engel durumu olmamak, Tecrübeli ya da tecrübesiz olmak,) Takım çalışmasına yatkın olmak, firmalara göre silahlı ya da silahsız olmak, alım yapılacak illerde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, Eğer varsa, firmaların belirlediği özel şartları sağlamak.
İLANLARA BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN
Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapacaklar. Adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilanlara ulaşabilir ve Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesine üye olarak Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına elektronik olarak başvuru yapabilirler. 
İlanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ (Açılan sayfa Güvenlik Görevlisi Genel pozisyonu için yayımlanan ilanları göstermektedir. Diğer kadrolar için Meslek yazan yere istediğiniz kadroyu yazıp ara butonuna basarak o ilanlara ulaşabilirsiniz.)


0 yorum: