Cumartesi, Temmuz 14, 2018

Yağları cayır cayır yakan doğal krem tarifi!



Vicks VapoRub, karnın yağdan ve soğuktan kurtulmak için ev yapımı çarelerden biridir. Ayrıca ipeksi ve pürüzsüz bir cilt elde etmeye yardımcı olur.  Baş ağrısı, grip, öksürük, tıkanık burun ve göğüs ve boğaz tıkanıklığından kurtulmak için kullanılır. Buna ek olarak, Vicks  birçok yönden de kullanılabilir.
Vicksin inanılmaz kullanımları!
1) Sinüs baş ağrısını azaltır
Sinüs başağrısı çekiyorsanız, Vicks size derhal rahatlamanıza yardımcı olur. Vicks’i burnunuzun altına uygulayın ve derin bir nefes alın. Vicks’in mentolü baş ağrısı ve soğuk algınlığı sonucu rahatlamaya yardımcı olur.
2) Sivilceden kurtulma ve cilt nemlendirme
Vicks cildinizi temizlemeye yardımcı olur. Sadece aknelerinize günde birkaç kez uygulayabilirsiniz. Sivilcenizi kurutacak ve etkilenen bölgeye gidecektir. Ayrıca cildi nemlendirir.
3) Çatlak topuklarınızı tedavi edin
Onlardan kurtulmak için ayaklarınıza ve topuklarınıza biraz Vicks uygulayın ve sonra çoraplarınızı giyin. Ertesi sabah ayaklarınızı ılık suyla yıkayın.Pomza taşıyla yumuşatılmış cildi pul pul dökecektir.
4) Tırnak mantarı veya Ayak  mantarından kurtulma
Virüs bulaşmış tırnağınıza veya günde iki defa ayak tırnağına Vicks uygulayın. Uyguladıktan sonra çoraplarınızı giyin. Tırnaklarınız virüs bulaşan kısmı kurtarana devam etmeyi unutmayın.
5) Tıkanıklık Semptomlarını azaltıp Öksürükten Kurtulun
Tıkanıklık belirtileri ve öksürükten kurtulmak için Vicks’i boğazınıza ve göğsünüze uygulayın.
6) Vücut çatlaklarından kurtulma
Etkilenen bölgeye Vicks uygulayarak korkunç germe izlerinin görünürlüğünü azaltabilirsiniz. İki hafta düzenli olarak uygulandıktan sonra en iyi sonucu görebilirsiniz.
7) Egzamayı rahatlatabilir
Vicks’i etkilenen deri üzerine uygulayarak, kaşıntı, egzama iltihabı azaltılabilir.


8) Korkunç Kulak Ağrısından kurtulun
Pamuklu bir topa  Vicks sürüp kulağa uygulayarak hemen rahatlayabilirsiniz.
9) Siğilleri Kaldırmak için
Siğilleri çıkarmak için, günde iki kez Vicks uygulayın ve gazlı bez ve çorapla örtün. Siğil kaybolana kadar iki hafta boyunca devam edin.
10) Vicks Yağ Yakan Krem Tarifi
Yağ azaltmak için kullanın. Karın ve bacaklar gibi sorunlu bölgede yağ yakmayı teşvik edebilir.
Vicks ayrıca yağ birikimini azaltabilir, selüliti çıkarabilir ve cilt dokusunu düzeltebilir.
Evde, işyerinde veya egzersizlerinizi yapmadan önce bunu yapabilirsiniz.
Ökaliptus yağı içerdiği için Vicks’in kullanımı güvenlidir.

Vicks Evde  yağ yakma kremi yapımı

Gerekli malzemeler:
  • – Vicks 
  • – Karbonat
  • – Kafur


Nasıl hazırlanır:
Kafuyu iyice sıkın ve hamur haline gelinceye kadar karıştırın. Bir plastik veya cam kap içine yerleştirin. Kremayı akşamlara uygulayın ve dairesel hareketler yapın. Ardından alanı plastik sarın ile kapatın ve 30 dakika boyunca veya bir gece orada olmasına izin verin.
Bu kürü hazırlamak için ilk ihtiyaç olan yarısı dolu olan bir Vicks olacaktır. Bu vicks’in içerisine yarım tatlı kaşığı kadar karbonat ve 2 tatlı kaşığı kadar da kâfur eklemelisiniz. Ardından macunu, iyice karıştırmalı ve mümkün oldukça homojen hale getirmelisiniz. Hazırladığınız karışımını, buzdolabında rahatlıkla 1 aya kadar saklamanız mümkün.

Vicks ile Yağ yakma kremi Nasıl Kullanılır?

Her yöntemde olduğu gibi, Vicks ile göbek eritme kürünün etkili sonuç göstermesi için de düzenli kullanımı şart. İdeali günde 1 kere, hareket halinde kullanmak. Hazırladığınız karışımı sorunlu bölgenize sürdükten sonra, dilerseniz streç film ile de kaplayabilirsiniz. 2 saate kadar beklemesi mümkündür. Ardından duş alıp, duş esnasında Vicks sürdüğünüz bölgeyi keseler ve çıkmadan önce soğuk su tutarsanız alacağınız sonuç da maksimuma çıkacaktır.
Bu yöntem, kullanılan bölgede kan akışını hızlandırarak sıkılaşma ve incelme sağlamaktadır. Yine aynı nedenden ötürü, selülit sorununuza da faydalı olduğunu göreceksiniz.
Lütfen paylaşalım herkes faydalansın!


0 yorum: