Cuma, Ekim 05, 2018

Akbank Ekim Ayı Gişe Yetkilisi - Çağrı Merkezi ve Asistan İlanını Yayımlandı



Akbank 12 farklı ilan ile personel alacağını duyurdu işte detaylar;





Akbanklı’nın Olanakları

Ücretlendirme
Ücretin yanı sıra, aylık brüt ücret tutarı üzerinden yılda 4 kez ikramiye verilir. Akbank çalışanları görevlerine göre, kasa tazminatı, İngilizce seviyelerine göre yabancı dil tazminatı gibi tazminatlardan da yararlanır.
Yabancı Dil Tazminatı
İngilizce bildiğini kanıtlayan her Akbank'lıya İngilizce bilgi düzeyine göre dil tazminatı ödenir.
İnsan Kaynakları Uygulama Esasları'nda belirtilen, yabancı dilde eğitim veren üniversite ya da yabancı liselerden mezun olanlar, bu tazminatı herhangi bir sınava girmeden almaya hak kazanır.
Bu tazminatı almak ya da mevcut yabancı dil tazminat derecesini yükseltmek isteyen her Akbank'lının TOEFL, IELTS veya TOEIC sınavından belirli bir taban puanı alması ve Bankamızda yılın çeşitli dönemlerinde düzenlenen sözlü sınavlarda başarılı olması gerekir.
Primler
Yıl içerisinde belli hedeflere ulaşıldığında performans primi, belli kıdeme ulaşıldığında ise kıdem teşvik primi gibi prim ödeneklerine hak kazanılır.
Ödüller
Akbank çalışanları, gösterdikleri performans ve yaratıcı katkılarından dolayı teşekkür mektubu, takdirname ya da parasal ödül alırlar.
Sosyal Yardımlar
Akbank çalışanları; ölüm yardımı, doğal afet yardımı, maluliyet yardımı, ölüm ve yaralanma tazminatı, aile yolculuk yevmiyesi, göç tazminatı, seyahat harcırahları gib​i sosyal haklara sahiptir.
Lojmanlar
Lojmanlarımızın bulunduğu yerlerde görev yapan şube müdürlerimiz, ihtiyaçlarına göre müfettiş lojmanı olanağından yararlanabilirler.
Servis Olanağı
Genel Müdürlük binamıza İstanbul'un çeşitli semtlerinden hareket eden servislerimiz bulunur.
Sağlık Hizmeti Olanağı
Sadece Akbank çalışanlarına değil, bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine de, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı tarafından sağlık hizmeti verilir.
Vakıf Sağlık Merkezlerimiz, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'dadır. Bunun yanı sıra, yurdumuzun birçok yöresinde de Vakfımızın anlaşmalı olduğu hastane, görüntüleme ve laboratuar merkezleri vardır.


Özellikle İstanbul'daki Sağlık Merkezimiz, çağdaş sağlık donanımlarına sahip bir poliklinik niteliğindedir.
Anlaşmalı olduğumuz kuruluşlardan, sağlık merkezlerimizden sevk alınarak yararlanılabilir.
İzin Olanağı
  • 1 yıldan 5 yıla kadar hizmet süresine sahip olanlar 18 gün
  • 5 yıldan 15 yıla kadar kıdeme sahip olanlar 24 gün
  • 15 yılın üzerinde bankamıza emek verenler 30 gün izin kullanır.

Ayrıca Akbank'ta, hastalık, evlilik, ölüm, doğum ve süt izni gibi izin hakları geçerlidir.

Akbank İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN




0 yorum: