Pazartesi, Mayıs 25, 2020

Vestel Televizyonlarda Youtube Bağlanma Sorunu Çözümü


Bu videomuzda son zamanlarda karşılaşılan vestel televizyonlarda youtube uygulamasına bağlanamama sorunu,vestel tv youtube güncelleme nasıl yapılır,vestel youtube girmiyor,bağlanma,donma sorunu,bağlanmıyor gibi soruların cevaplarını arıyacağız.

İlk önce televizyonlarınızın (tv) yazılım güncellemesinin son sürüm olduğuna dikkat edin çünkü yazılım kaynaklı sorun olduğu için önemli faktör olarak bu çözüm olarak gözükmekte.Bunun için vestel müşteri hizmetlerini arayarak sorununuzu halledebilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini arayarak çözüm bulan bir kullanıcımız;

Aynı sorunu yaşadım. Teknik servisi aradığımda "Yüksek boyutta yazılım güncellemesi var. Arkadaşlar USB ile gelip ilgili işlemi yapacak." dediler. Geldiler, USB ile güncelleme yaptılar ve sorun düzeldi. Bu durum için garantisi bittikten sonra aynı hatayı alırsam ne olacak diye sordum. Eğer garanti bittikten sonra yaşarsanız, sorun sizden kaynaklı olmadığı için ve yazılımsal olduğu için herhangi bir ücret talep etmeden gelip yazılım güncellemesi yapıyoruz dediler.

cevabını almıştır..


Sizlere bu videoda aynı zamanda vestel televizyonlarda yazılım güncelleme nasıl yapılır sorusunu da anlattık.


Vestel Televizyonlarda wifi adaptörü olmadan nasıl resim,video ve müzik aktarımı yapılır konusunuda ele aldık videoyu izleyerek çok basit ekran yansıtmayı gerçekleştirebilirsiniz..

Videoda bulunan uygulama linki indirmek için 

android cihazlar için 

http://bit.ly/3c7j6xq

ios cihazlar için 

https://apple.co/2Xuimgi


Bize Destek Olmak için Kanalımıza Abone Olursanız Sevinirim

Telefonu tv ye bağlama
Telefon televizyona nasıl bağlanır
Telefonu tv ye bağlamak

0 yorum: