Pazartesi, Mayıs 04, 2020

Avivasa BES iptali nasıl yapılır, Zorunlu Bireysel Emeklilik Sistemi’nden nasıl çıkılır?






Bu yazımızda avivasa bes emeklilik katılımından nasıl çıkabilirsiniz onu anlatacaz. Avivasa emeklilik sistemine kayıt olduktan sonra cayma hakkınız olan bes'ten çıkabilirsiniz.En altta bulunan linke tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

10 GÜN İÇİNDE PARANIZI İADE EDECEKLER

17.12.2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin” 22/E maddesinin birinci fıkrasına göre çalışan BES iptali talebini işverene ya da şirkete posta, e-posta gibi araçlarla iletmesi gerekiyor. Çalışan BES’ten çıkma isteğini ilettikten sonra on iş günü içinde kesintilerin iade edilmesi gerekiyor. İadenin gecikmesi durumunda temerrüt faizi ile iade yapılacak.

AvivaSA Müşteri Memnuniyet Merkezi'ne nasıl ulaşabilirim?

  Avivasa müşteri hizmetleri arayarak otomatik emeklilikten çıkabilirsiniz.
Hafta içi 09.00-24.00, hafta sonu 09.00-19.00 saatleri arasında 444 11 11 no'lu telefonu arayabilirsiniz. Yurtdışından yapılacak aramalarda telefon numarasının başına +90 (0090) ekleyerek +90 216 444 11 11'i çevirebilirsiniz.

Avivasa otomatik emeklilikten çıkmak için tıklayınız..
 


Etiketler; avivasa bireysel emeklilik tel,avivasa emeklilik iptal etmek istiyorum,bes ayrılma talep formu,avivasa hayat sigortası iptali,avivasa.com.tr bireysel,bireysel emeklilik ayrılma talep formu nasıl doldurulur,avivasa bireysel emeklilik para çekme

1 yorum: