Cumartesi, Haziran 30, 2018

DEV FİRMA AKSARAY'A GELİYOR.

 

Yatırımcıların Aksaray’a ilgisi artarak devam ediyor
Coğrafi konumu, ulaşım kolaylığı ve sunulan yatırım avantajları Aksaray’ın yatırım için en ideal kent olma özelliğini arttırıyor. Mevcut OSB’de yer bulamayan yatırımcılar 500 hektarlık OSB genişleme alanında yatırım yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.  Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşları arasında bulunan yalıtım alanında faaliyet gösteren İZOCAM A.Ş Aksaray’da yatırım için karar alan önemli firmalar arasında bulunuyor.   
  İZOCAM A.Ş Genel Müdürü Levent Gökçe şirket yönetim kurulundan bir heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik makamında kabul ettiği Gökçe ve şirket yöneticileri ile görüşen Vali Pekmez Aksaray’da yatırım yapmak için karar alan şirket yetkilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Aksaray’da önemli sayıda uluslararası firmanın yatırım yaptığını bir çok firmanın da yatırım için Aksaray’ı tercih ettiğini belirtti.  
 Dünyadaki mevcut gelişmelere rağmen Türkiye’deki özellikle Aksaray’daki firmaların büyüme hedeflerini gerçekleştirmek için yatırımlarına devam ettiğini vurgulayan Vali Pekmez; Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasının kapasite artırımı için ilave yatırım yaparken Türk Japon ortaklığında kurulan Brisa Lastik Fabrikasının inşaatını tamamlamak üzere olduğunu fabrikanın deneme üretimlerine başladıklarını söyledi.  İZOCAM A.Ş’nin Aksaray’da yapmak istediği yatırımla ilgili bilgi alan Vali Pekmez; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Gökçe ve şirket yöneticilerine teşekkür etti.   
 

0 yorum: